کمبود آب آشامیدنی در بعضی روستاها پسندیده نیست
به گزارش وبلاگ آپ، خبرنگاران/گیلان استاندار گیلان گفت: کمبود آب آشامیدنی در بعضی روستاها که هم اینک به آنها آب رسانی سیار انجام می گردد پسندیده نیست.

ارسلان زارع امروز در حاشیه بازدید از تصفیه خانه بزرگ گیلان ضمن تبریک ولادت حضرت زینب و تقارن با سالگرد تاسیس شرکت های آب و فاضلاب، به نقش و اهمیت آب آشامیدنی سالم در زندگی مردم اشاره و اظهار کرد: با توجه به افزایش شهرها و جمعیت شهری و احتیاج به آب آشامیدنی بیشتر، احداث مدول دوم و ارتقاء مدول اول ضرورت دارد.
وی افزایش کیفیت و کمیت آب آشامیدنی سالم برای شهروندان و روستاییان را از اهداف مهم دولت عنوان و اضافه نمود: یکی از پروژه های مهم استان، احداث مدول دوم تصفیه خانه بزرگ گیلان است.
زارع به پیشرفت فیزیکی 95 درصدی این پروژه اشاره نمود و گفت: ساختمان این تصفیه خانه تکمیل، بخشی از تجهیزات و تاسیسات مورد احتیاج آن وارده شده و بخش دیگر هم در حال وارد شدن است.
استاندار گیلان توضیح داد: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، امیدواریم این پروژه بزرگ و مهم، سال آینده تکمیل و به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به محدودیت منابع اقتصادی طرح های عمرانی اضافه نمود: باید از ظرفیت بخش خصوصی و به روش BOT که در این تصفیه خانه آغاز شده، نهایت استفاده صورت گیرد.
زارع با اشاره به اینکه علاوه بر رشت 14 شهر بزرگ و کوچک استان از آب آشامیدنی سالم بهره مند می شوند گفت: این پروژه ضمن رفع کردن افت فشار، موجب ارتقاء کیفیت آب نیز خواهد شد.
وی کمبود آب آشامیدنی در بعضی روستاها که هم اینک به آنها آب رسانی سیار انجام می گردد را پسندیده ندانست و اعلام کرد: همه روستاهایی که در جهت این طرح پیش بینی شده اند، به وسیله همین پروژه بزرگ، از آب آشامیدنی سالم بهره مند خواهند شد که همین امر تاثیر بسزایی در افزایش جمعیت تحت پوشش آب روستایی دارد.
نماینده عالی دولت در گیلان به توصیه و آموزش های شرکت آب و فاضلاب و مجموعه دولت در صرفه جویی و استفاده بهینه از آب نیز اشاره و اضافه نمود: هرچند شاهد همراهی هایی از سوی مردم در مقوله صرفه جویی هستیم ولی همچنان با استانداردهای جهانی فاصله داریم؛ توجه داشته باشیم به هر میزان صرفه جویی صورت گیرد، در راستای کیفیت بخشی خدمات، گام هایی موثری برداشته ایم.
استاندار گیلان به مدیران شرکت آبفا تأکید کرد که تکریم فزون تر مردم و جلب رضایت ارباب رجوع را مورد توجه قرار دهند و گفت: استفاده از ظرفیت های دولت الکترونیک، از مراجعه حضور مردم می کاهد و بر این اساس شاهد خدمات رسانی به موقع خواهیم بود ضمن آنکه باید کوشید تا امور از جمله اخذ مجوز انشعاب آب، با سرعت بیشتری انجام گردد.
زارع در خاتمه گفت: زمانی که آب آشامیدنی واحدهای صنعتی، تولیدی و گردشگری با کیفیت خوب و رضایت بخش در اختیار آنان قرار گیرد، به یقین تاثیر مستقیمی در کارآفرینی، اشتغال و در نهایت توسعه استان خواهد داشت.
به گزارش وبلاگ آپ؛ پروژه تصفیه خانه بزرگ آب گیلان با سرمایه گذاری اولیه یک هزار و 680 میلیارد ریال بر پایه سال 1392 به روش ساخت، بهره برداری و انتقال (BOT) ساخته شد. ظرفیت مدول اول این تصفیه خانه سه هزار لیتر بر ثانیه است که با احداث مدول دوم، سه هزار لیتر بر ثانیه به آن اضافه و ظرفیت نهایی به شش هزار لیتر بر ثانیه خواهد شد.
شهرهای تحت پوشش این تصفیه خانه شامل رشت، سنگر، خمام، انزلی، سیاهکل، آستانه اشرفیه، کیاشهر، لاهیجان، لنگرود، شلمان، کومله، اطاقور است و اتصال به شهرهای کوچصفهان و خشکبیجار نیز در دست اجرا و اتصال به لشت نشا هم در آینده انجام خواهد شد.
منبع: خبرگزاری ایسنا