توصیه پلیس فتا: در تراکنش های بانکی رمز دوم را 15 ثانیه آخر وارد کنید

به گزارش وبلاگ آپ، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا درباره رمزهای یکبارمصرف و مسابقات تلویزیونی هشدار داد.

توصیه پلیس فتا: در تراکنش های بانکی رمز دوم را 15 ثانیه آخر وارد کنید

به گزارش وبلاگ آپ به نقل از میزان، سرهنگ رامین پاشایی در پاسخ به این سوال که استفاده کاربران از رمزهای یک بار مصرف (پویا) در کاهش جرائم کلاهبرداری اینترنتی تاثیر داشت، گفت: از زمانی که رمزهای یکبارمصرف فعال شده، میزان جرائم فیشینگ (کلاهبرداری اینترنتی) کاهش یافته است.

وی اضافه نمود:، اما استفاده از رمزهای پویا هم ضوابط خاص خود را دارد. نکته اول در این باره این است که شهروندان باید دقت نمایند که وارد سایت های جعلی نشوند و فقط از دامنه ir استفاده نمایند.

سرهنگ پاشایی اظهار کرد: دومین نکته ای که باید رعایت گردد این است که رمزهای یک بار مصرف را در 15 تا 20 ثانیه آخر وارد درگاه اینترنتی نمایند تا کلاهبرداران فرصت کافی برای سوءاستفاده نداشته باشند.

این مقام انتظامی اعلام کرد: سومین مرحله، نصب افزونه های ضدفیشینگ در تلفن همراه است که این نرم افزارها با آنالیز درگاه های اینرنتی هنگام تراکنش بانکی، تشخیص می دهند که درگاه جعلی است و از اقدام بانکی جلوگیری می نماید.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: کلاهبرداری هیچوقت تمام نمی گردد و در بیشتر موارد فقط شگردهای آن تغییر می نماید. بنابراین نمی توان انتظار داشت دیگر کسی قربانی کلاهبرداری نگردد، اما با آموزش می توان از تعداد مالباختگان کاست.

وی اضافه نمود: در گذشته کلاهبرداران از تماس تلفنی یا ارسال پیامک استفاده می کردند، اما در حال حاضر کلاهبرداری به وسیله ادعای برنده شدن در مسابقات تلویزیونی مطرح است.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا درباره نوع شگرد این کلاهبرداری اظهار کرد: در آنالیز های همکاران ما تعیین شد سودجویان، با افراد به وسیله تماس صوتی در اپلیکیشن واتساپ ارتباط برقرار می نمایند.

وی اضافه نمود: آن ها در این تماس ها صدای مجریان معروف را با نرم افزارهای خاص تقلید و ادعا می نمایند که شما در یک مسابقه تلوزیونی برنده شده اید. همچنین در مواردی صدای تشویق حضار و استدیو هم شبیه سازی می گردد. بیشتر افراد وقتی صدای آشناس چهره های معروف را می شوند، قانع کردن شده و گول می خورند.

سرهنگ پاشایی گفت: پس از اینکه شما را در یک فضای دروغین مسابقه ای قرار می دهند، شما را برنده اعلام می نمایند و از زبان وزیر ارتباطات یا سایر چهره های نام آشنا از شما خواسته می گردد که برای دریافت جایزه نقدی، شماره کارت، شماره حساب و سایر اطلاعات شخصی کارت اعتباری خود مانند رمزدوم و کد اعتبارسنجی (CCV2) را در اختیار این برنامه قرار دهید و به این ترتیب کارت بانکی شما را خالی می نمایند.

این مقام انتظامی درباره اهمیت آموزش اظهار کرد: اگر مردم از قبل هوشیار باشند، گول این افراد را نمی خوردند. به عنوان مثال اگر فردی از این طریق با شما تماس گرفت، ابتدا باید متوجه باشید که اصلا در این برنامه ثبت نام نموده اید یا خیر. چون شرکت در این برنامه های دارای ضوابط خاصی است.

وی اضافه نمود: همچنین مهم ترین نکته این است که اگر قرار باشد فردی برای شمال پول واریز کند، تنها نیازمند شماره کارت یا شماره حساب است. نه دیگر اطلاعات شخصی حساب بانکی شما. بنابراین هیچ وقت اطلاعات دیگر کارت خود را در اختیار افراد دیگر قرار ندهید.

سرهنگ پاشایی اعلام کرد: شهروندان به این نکته توجه داشته باشند که اگر کسی تقاضای رفتن به عابربانک برای انتقال وجه از شما را داشت، قطعا کلاهبرداری است.

منبع: همشهری آنلاین

به "توصیه پلیس فتا: در تراکنش های بانکی رمز دوم را 15 ثانیه آخر وارد کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توصیه پلیس فتا: در تراکنش های بانکی رمز دوم را 15 ثانیه آخر وارد کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید