برنامه های فرهنگی هفته پژوهش در مجموعه سعدآباد تشریح شد
به گزارش وبلاگ آپ، به مناسبت هفته پژوهش نخستین نشست از سلسله نشست های عصر هنر سعدآباد با عنوان مکتب باربیزون با تاکید بر آثار نقاشی موزه هنرهای زیبا روز سه شنبه 26 آذر ساعت 14 در موزه هنرهای زیبا و در چهارشنبه 27 آذر ساعت 11 جلسه کتاب خوانی با موضوع تاریخ پوشاک ایران در دوره معاصر در موزه پوشاک سلطنتی سعدآباد برگزار می شود.
به گزارش وبلاگ آپ به نقل از روابط عمومی مجموعه سعدآباد، کیا پارسا مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد ضمن تبریک به مناسبت 25 آذر مصادف با هفته پژوهش به تمام پژوهشگران و محققان عرصه علم و دانش و با تاکید بر اهمیت موضوع تحقیق و پژوهش افزود: واحد پژوهش مجموعه سعدآباد اقدام به برگزاری نخستین نشست از سلسله نشست های عصر هنر سعدآباد با عنوان مکتب باربیزون با تاکید بر آثار نقاشی موزه هنرهای زیبا و جلسه کتابخوانی با موضوع تاریخ پوشاک ایران در دوره معاصر کرده است.
مدیر مجموعه سعدآباد اظهار کرد: واحد پژوهش مجموعه سعدآباد در دی ماه 96 با رویکردی جدید راه اندازی شد و در این مدت توجه خود را به طور ویژه به بخش های تحقیقاتی - پژوهشی معطوف داشت و به منظور ایجاد تحول و ارتقای سطح فعالیت کارکنان مجموعه و همچنین همکاری با دانشجویان و مخاطبان با رویکرد دانش افزایی و حمایت از پژوهشگران، به فعالیت خود در این زمینه ادامه داده است.
پارسا گفت: این مرکز تاکنون و در راستای تعامل با دانشجویان، تعداد 133 عنوان پروژه دانشجویی در مقطع کارشناسی و بیش از 30 عنوان پروژه دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد با موضوع سعدآباد انجام داده و در ادامه این همکاری با دانشجویان و نهادهای دانشگاهی اقدام به برگزاری مسابقات دانشجویی از جمله مسابقه اسکیس در آذر 97، ارائه مجدد رساله های دانشجویی در قالب نشست های تخصصی در دو عنوان، 17 عنوان نشست پژوهشی با موضوعات موزه داری، تاریخ و هنر برگزار کرده است.
او افزود: در بخش معرفی و ترویج، ضمن تکمیل و ترجمه بانک اطلاعات مجموعه و اشیای شاخص موزه ای برای تجهیز راهنمای صوتی و مجهز نمودن موزه پوشاک سلطنتی به سیستم اطلاع رسانی کیو آر کد با همکاری کارشناسان مجموعه بیش از 80 درصد اشیای موزه ای در وب سایت مجموعه معرفی شد.
او شرح داد: از دیگر فعالیت های فرا سازمانی این مرکز، همکاری با دایره المعارف بزرگ اسلامی، مجموعه کتابخانه و موزه مجلس، شورای بین المللی موزه ها و همچنین شرکت و ارائه مقاله در کنفرانس های بین المللی و تخصصی موزه ای، دوره های آموزشی و ده ها عنوان تالیفات تخصصی موزه داری است که مقید هستیم این تعاملات دوسویه به شکلی جدی ادامه یابد.
پارسا با اشاره به پررنگ دیدن حوزه کتاب و کتاب خوانی و دسترسی جامع تر به منابع و ماًخذ مرجع، در حوزه فرهنگ و تاریخ در بخش کتابخانه سعدآباد نیز ضمن گسترش و افزایش منابع فیزیکی و دیجیتال فهرست کتب بر روی وب سایت مجموعه در دسترس علاقه مندان قرار گرفته و بیش از 100 عنوان کتاب معرفی شده است.
مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد اعلام کرد: همچنین در طول این مدت جلسات متعدد کتابخوانی، رونمایی کتاب، نقد و تحلیل تازه های نشر و تعامل مستمر با موزه ها و مرکز کودک و نوجوان مجموعه رویداد ها و نمایشگاه های پژوهشی طراحی و برگزار شده که در برنامه و تقویم زمان بندی مجموعه، استمرار مجدانه این برنامه ها را در دستور کار قرار داده ایم.
منبع: میراث آریا