گل گهر 2030 دروازه ای به سوی بهشت معدنی ایران

به گزارش وبلاگ آپ، شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در امسال افتتاح 12 طرح عظیم را در برنامه دارد که مجموع این سرمایه گذاری ها به صورت ارزی مبلغ 693 میلیون یورو و پنج هزار و 564 میلیارد تومان با اشتغال حدود 6 هزار و 350 نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم است.

گل گهر 2030 دروازه ای به سوی بهشت معدنی ایران

برای استفاده بهینه از منابع آبی شرکت، پروژه احداث تیکنر مرکزی مجتمع گل گهر نیز با هدف بازیابی آب از جریان باطله طرح های توسعه خطوط کنسانتره مجتمع اجرا شده است. هدف از احداث این پروژه، آبگیری از باطله رقیق طرح های فرآوری غبار کارخانه تغلیظ، فرآوری غبار ته ریز سیکلون های کارخانه تغلیظ و باطله طرح توسعه پلی کام و بازگشت آب بازیابی شده به چرخه فراوری است.

پروژه کارخانه بازیابی هماتیت نیز، به عنوان عظیم ترین کارخانه هماتیتی کشور، شامل دو خط بازیابی خوراک خشک با ظرفیت 600 هزار تن در سال و دو خط بازیابی خوراکِ تر با ظرفیت 400 هزار تن در سال، در آستانه افتتاح قرار گرفته است.

پروژه احداث پایل دوم سنگ آهن شکسته و نصب استکر ریکلایمر که عظیم ترین ریکلایمر سنگ آهن خاورمیانه محسوب می گردد، با سرمایه گذاری هفت میلیون یورو و 420 میلیارد ریال به اجرا درآمده است.

صنایع بسیاری همچون فولاد، زغال سنگ، مس و کرومیت در استان کرمان، دیار کریمان و بهشت معادن ایران، فعالیت دارند که تامین آب آن ها چالشی بر سر راه توسعه صنایع این استان محسوب می گردد و انتقال آب خلیج فارس، زمینه رونق و جهش فراوری را در حوزه صنعتی و معدنی فراهم می سازد.

منبع: خبرگزاری آریا

به "گل گهر 2030 دروازه ای به سوی بهشت معدنی ایران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گل گهر 2030 دروازه ای به سوی بهشت معدنی ایران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید