طرز تهیه یک استیک خوشمزه و متفاوت با گوشت چرخکرده

به گزارش وبلاگ آپ، وقتی صحبت از استیک می گردد معمولا تصویر استیک به صورت یک تکه فیله استیک گوشت گوساله یا مرغ یا یک تکه استیک گوشت گوسفندی که با استیک کوب خوب کوبیده و صاف شده و گریل شده است در ذهن تمام افراد نقش می بندد. اما استیک با گوشت چرخکرده هم یکی از مشهورترین استیک ها در سرتاسر دنیاست. استیک با گوشت چرخکرده استیک اختراعی دکتر سلیزبری یکی از پزشکان تغذیه مشهور آمریکایی است که هوادار رژیم های غذایی کم کربوهیدرات است. اتفاقا این استیک خوشمزه در آمریکا به استیک سلیزبری مشهور است و احتمالا فقط به خاطر شکل ظاهرش در طبقه انواع استیک قرار گرفته است.

طرز تهیه یک استیک خوشمزه و متفاوت با گوشت چرخکرده

مواد لازم برای 6 نفر

مدت زمان آماده سازی و پخت: 40 دقیقه

گوشت چرخکرده مخلوط: 1200 گرم

پیاز: 2 عدد رنده شده

پودر نان: ½ فنجان (در منزل نان سوخاری را بکوبید و پودر نان درست کنید)

تخم مرغ: 1عدد

کره: 1 قاشق غذاخوری

قارچ: به مقدار دلخواه

پیاز کوچک: 1 عدد

نمک: ¼ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: 1/8 قاشق چایخوری

آرد چند منظوره: 1 قاشق غذاخوری

سس کچاپ: ¼ فنجان

آب: ¼ فنجان

پودر خردل: ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه

اگر تا به حال فکر می کردید بهترین گوشت برای پخت استیک انواع گوشت فیله قرمز یا سفید هستند بد نیست این نوع استیک ساده و راحت را هم امتحان کنید تا برای همواره مشتری شوید. برای تهیه استیک با گوشت چرخکرده ابتدا دو عدد پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، پودر نان، پودر خردل، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت را به 6 قسمت، هر کدام به اندازه یک کوفته، تقسیم کنید.

گوشت ها را به شکل استیک در بیاورید و گرد یا مستطیلی کنید. خبر خوب این است که این طرز تهیه استیک گوشت در ماهیتابه است و برخلاف استیک کبابی نیازی به گریل ندارد. پس یک ماهیتابه نچسب را بدون روغن داغ کنید (یا فقط کف ماهیتابه را با مقدار خیلی اندک روغن چرب کنید) و هر طرف استیک را به مدت 4 تا پنج دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید. استیک ها را از ماهیتابه خارج کنید و در همان ماهیتابه یک قاشق غذاخوری کره بریزید و بعد از این که داغ شد یک عدد پیاز خلالی خرد شده را تفت دهید تا سبک گردد.

سپس یک قاشق آرد چند منظوره اضافه کنید و تفت دهید. بعد از یک الی دو دقیقه دو لیوان آب یا دو لیوان آب گوشت و سس کچاپ اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن مواد داخل ماهیتابه استیک ها را به سس اضافه کنید. وقتی بعد از چند دقیقه سس استیک غلیظ شد و هر طرف از استیک ها به مدت 5 دقیقه در سس با حرارت متوسط پخته شد، استیک ها را سرو کنید. یک روش دیگر این است که سس قارچ را آماده کنید و روی استیک ها بریزید. این استیک با گوشت چرخکرده، سس قارچ، انواع سبزیجات گریل یا کبابی و پوره سیب زمینی سرو می گردد (البته اگر رژیم کم کربوهیدرات دارید پوره سیب زمینی را حذف کنید).

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه یک استیک خوشمزه و متفاوت با گوشت چرخکرده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک استیک خوشمزه و متفاوت با گوشت چرخکرده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید