14 راز پخت کله پاچه خوشمزه به روش رستورانی

به گزارش وبلاگ آپ، رازهای کله پاچه خوشمزه به روش رستورانی را می دانید؟ مطمئن باشید اگر فوت و فن های طرز تهیه کله پاچه و رازهای خوشمزه شدن پاچه و کله پاچه و حتی سیرابی را بلد باشید، حسابی خودتان و اطرافیانتان را با پختن این، سر ذوق می آورید. هرچند کله پاچه یا به قول معروف کلپچ در شهرهای مختلف، به شکل متفاوتی تهیه می گردد ولی اصول پخت کله پاچه خوشمزه یکی است. فوت و فن ها و راز کله پاچه خوشمزه و روش های از بین بردن بوی بد کله پاچه را در سرویس بخوانید. با همراه باشید.

14 راز پخت کله پاچه خوشمزه به روش رستورانی

اولین راز کله پاچه خوشمزه ؛ انتخاب کله پاچه مناسب برای پخت

*قبل از هر چیز، در هنگام خرید کله پاچه، به این مساله توجه کنید که انتخاب یک دست کله پاچه خوب به معنی طی کردن قسمت زیادی از راستا است. و نکته کلیدی این است که دور کله پاچه بز یا میش را خط بکشید. بهتر است از کله پاچه گوسفند بهره ببرید. اگر کنار هر دو چشم، حفره وجود داشت، کله گوسفند است. ضمناً دقت کنید که کله پاچه حتما تازه باشد.

نحوه تمیز کردن کله پاچه؛ از مهم ترین رازهای خوشمزه شدن کله پاچه

*یکی از رازهای خوشمزه شدن پاچه و کله این است که در طرز تهیه کله پاچه خانگی به سبک رستورانی، کز دادن و دودی کردن نقاط مختلف کله پاچه روی شعله ملایم گاز را به درستی و کامل انجام دهید. بعد از سوزاندن، حتما با چاقو، سطح روی کله پاچه را بتراشید تا موها و لایه سوخته روی کله پاچه تمیز گردد.

*بعد از تمیز کردن کله پاچه، کله را از سمت بینی، روی یک سطح محکم و تمیز کوبید تا مخاط بینی از آن خارج گردد. حتما آب را با فشار از مجرای بینی عبور دهید و از تمیز بودن این قسمت مطمئن شوید. دندان ها و زبان کله پاچه را هم در صورت امکان با مسواک تمیز کنید.

*یکی از رازهای خوشمزه شدن پاچه، تمیز بودن آن است. پس قبل از پخت، پاچه های تمیز شده روی آتش را در آب جوش بیندازید و سم آن را کاملا جدا کنید. برای این کار، تیغه های چاقو را در سم فرو کنید و به طرفین تکان دهید تا سم از پاچه جدا گردد. پیشنهاد می کنیم مقاله را مطالعه کنید.

بیشتر بخوانید:

روش گرفتن بوی زهم کله پاچه، از اصلی ترین رازهای خوشمزه شدن کله پاچه

*مهم ترین راز خوشمزه شدن کله پاچه و و سیرابی گرفتن بوی زهم آن است. برای این کار کله پاچه را در قابلمه بگذارید و روی آن را آب بریزید تا حدی که آب کاملا روی کله پاچه را بگیرد. دو عدد پیاز و چند حبه سیر را به صورت درسته در آب بیندازید، اجازه بدهید آب کاملا جوش بیاید.

*یک راز خوشمزه شدن کله پاچه این است: برای برطرف بوی بد کله پاچه وقتی آب جوش آمد، روی آب، کف تشکیل می گردد، این کف را با قاشق از روی آب بردارید و دور بریزید. این کار را تا جایی ادامه دهید که دیگر کف تیره روی سطح آب نیاید و کاملا تمیز گردد. با این کار بوی زهم کله پاچه کاملا گرفته می گردد.

*می توانید در صورت تمایل، از مقداری نخود هم در طرز تهیه کله پاچه بهره ببرید. ولی حتما از چند ساعت قبل (2 تا 8 ساعت) نخودها را خیس نموده باشید تا هم نفخ آنها گرفته گردد و هم زودتر بپزند.

*برای برطرف بوی بد کله پاچه از نخود بهره ببرید. اضافه کردن نخود به کله پاچه، به این علت است که این غذا لعاب دار گردد، بعلاوه بوی زهم کله پاچه را از بین می برد.

معجزه ادویه ها به عنوان یکی از رازهای خوشمزه شدن کله پاچه

*یک راز کله پاچه خوشمزه این است: بعد از برداشتن کف ها، به آب جوش و کله پاچه ادویه های معطر بزنید. زردچوبه، دارچین و برگ بو را اضافه کنید. نمک را در آخرین مرحله و بعد از پخت کامل کله پاچه اضافه کنید.

*در بعضی شهرهای ایران، به آب کله پاچه هم اضافه می نمایند. در این صورت رب گوجه را در ظرف جدا با مقداری روغن و سیر له شده تفت دهید تا رنگ باز کند. یا اینکه بعد از درست کردن پیاز داغ، به پیاز داغ رب گوجه اضافه کنید و سپس کله پاچه را به آن اضافه نمایید.

*برای پخت کله پاچه باید حرارت را روی ملایم تنظیم کنید و اجازه دهید کله پاچه به آرامی بپزد. معمولا کله پاچه را از شب قبل می پزند و برای سرو می نمایند ولی هر چه کله پاچه بیشتر بپزد، هم طعم و عطر بهتری می گیرد و هم استخوان ها راحت تر از گوشت جدا می گردد.

*در هنگام سرو آب و مخلفات به کله پاچه، آبلیمو یا آب نارنج و کمی دارچین روی آب اضافه کنید. هنگام اضافه کردن نمک و 15 دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت هم می توانید آبلیمو را اضافه کنید. در این صورت آبلیمو کاملا به خورد غذا خواهد رفت.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مغز کله پاچه

*طرز پخت و تهیه مغز کله پاچه به این ترتیب است. مغز گوسفند یا گوساله را در آب سرد قرار دهید تا پوسته نازک روی آن به راحتی جدا گردد. مراقب باشید بافت مغز به هم نخورد. بعد از جدا کردن لایه نازک روی مغز آن را همراه با پیاز و ادویه جاتی مثل زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و یک عدد برگ بو و مقداری آب بپزید.

آب باید روی مغز را بپوشاند. مغز جزو مخلفات زودپز کله پاچه است پس 30 الی 40 دقیقه زمان برای پخت آن کافی است. بعضی هم طرز تهیه مغز کله را به صورت سوخاری را می پسندند که به خاطر چربی فراوان مغز، ما این روش تهیه مغز را توصیه نمی کنیم.

طرز تهیه مغز کله سوخاری به همان صورت است یعنی باید مغز پخته شده را در تخم مرغ و مواد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

بعد از خوردن کله پاچه چه بخوریم؟

* کله پاچه را حتما با لیموترش، دارچین، و یا آب نارنج میل کنید. بعد از خوردن کله پاچه به خاطر طبع سرد پاچه بهتر است کمی زنجبیل به همراه چای یا زنجبیل را به صورت تازه و رنده شده و یا اینکه دمنوش زنجبیل میل کنید.

ادویه جات گرم مثل فلفل قرمز سردی کله پاچه را خنثی می نمایند. مصلح زیره یا آویشن هم به صورت دم نموده بعد از خوردن کله پاچه توصیه می شوند. سویق هم برای هضم کله پاچه مفید است. پیشنهاد می کنیم مقاله را هم مطالعه کنید.

سوالات متداول

با کله پاچه چی بخوریم؟

کله پاچه را بهتر است با لیموترش، دارچین، ترشی سیر یا آب نارنج بخورید. ادویه جات گرم مثل فلفل قرمز هم سردی کله پاچه را می گیرد.

برای هضم سریع کله پاچه چی بخوریم؟

برای هضم راحت تر کله پاچه بهتر است از ادویه های گرم مثل دارچین بهره ببرید. بعلاوه استفاده از انواع ادویه از جمله زیره، رازیانه، زردچوبه و نعناع توصیه می گردد. علاوه بر این به طور کلی نوشیدن آب سرد، غذاهای سرد و حتی نوشابه و دوغ پس از مصرف کله پاچه توصیه نمی گردد زیرا باعث انجماد چربی داخل روده و در نتیجه کاهش متابولیسم بدن می گردد.

برترین ترکیب ادویه برای خوشمزه شدن کله پاچه چیست؟

زردچوبه، دارچین و برگ بو برترین ادویه ها برای کله پاچه با طعم رستورانی هستند.

منبع: افق کوروش

به "14 راز پخت کله پاچه خوشمزه به روش رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "14 راز پخت کله پاچه خوشمزه به روش رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید