طرز تهیه آش ترشی اراک؛ غذایی برای تمام فصول

به گزارش وبلاگ آپ، آشی ترشی یا آش برگه از غذاهایی است که در اراک پخت می گردد. آشی که برخلاف دیگر آش ها که معمولا در فصل های سرد سال طبخ می گردد، می توان آن را به علت محتویاتش در هوای گرم نیز آماده کرد.

طرز تهیه آش ترشی اراک؛ غذایی برای تمام فصول

مواد لازم:

  • لوبیا چیتی پخته: 1 پیمانه
  • رشته آشی: 250 گرم
  • نخود پخته: 1 پیمانه
  • عدس پخته: 1 پیمانه
  • برگه زردآلو ترش : 2 پیمانه
  • سبزی آش: 500 گرم
  • شیره یا شکر: 1/2 پیمانه
  • سرکه قرمز: 1 پیمانه
  • سیر سرخ شده: 4 حبه
  • پیاز: 2 عدد
  • چغندر: 1 عدد
  • نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا در ظرف روغن ریخته و پیازهای خرد شده را در آن سرخ کنید.

2. در مرحله بعد زردچوبه و فلفل و نمک را به آن اضافه نموده و کمی تفت دهید و بعد چغندرهای خردشده را به غذا اضافه کنید.

3. یک لیتر آب به آن اضافه نموده تا چغندرها کاملا پخته گردد.

در این باره بخوانید:

طرز تهیه دلمه برگ مو؛ یک نوبرانه مجذوب کننده

طرز تهیه ترشی گوجه سبز؛ طعمی نو و مجذوب کننده

فوت و فن های پخت کله پاچه در خانه؛ سخت اما مجذوب کننده

4. سبزی های خرد شده را به آش اضافه نموده و آلوها یا برگ قیصی خیس خورده و شسته شده را به همراه رشته آش اضافه نموده و هم بزنید.

5. حبوبات پخته شده و شیره انگور و بعلاوه سرکه را در مراحل آخر اضافه نموده و درب ظرف را بسته تا این که آش جا بیافتد.

6. اگر در مراحل پخت آب اضافه نکنید آش خوش رنگ تر خواهد شد.

7. این آش را به ذائقه خود می توانید ترش تر درست کنید یا آنکه به جای شیره و سرکه که طعم آن را ملس می نماید، کشک بزنید.

منبع: ایرنا زندگی

به "طرز تهیه آش ترشی اراک؛ غذایی برای تمام فصول" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش ترشی اراک؛ غذایی برای تمام فصول"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید