عوارض وحشتناک خوردن چای مانده!

به گزارش وبلاگ آپ، شما همواره این حق انتخاب را دارید که چای را دوباره گرم کنید و یا آن را تازه مصرف کنید. البته که گرم کردن دوباره چای دم شده، بو و خاصیت آن را از بین می برد. اگر چای شما بیشتر از چهار ساعت مانده است، احتمالاً گرم کردن دوباره آن باعث رشد باکتری ها می گردد و ضرر خواهد داشت.

عوارض وحشتناک خوردن چای مانده!

برخی افراد چای مانده را دوباره گرم و مصرف می نمایند، اما بهتر است قبل از این کار بدانند خوردن چای مانده و کهنه برای سلامت بدن ضرری دارد یا نه؟

اگر بخواهیم خلاصه به سوال تیتر پاسخ دهیم، باید بگوییم بله. برخی از ما در شرایطی مجبور می شویم که چای را دوباره گرم کنیم، اما به نظر شما انجام این کار ضرری برایمان دارد و آیا باعث ایجاد خطر می گردد؟

زمانی که چای را دوباره گرم می کنیم چه اتفاقی می افتد؟

شما همواره این حق انتخاب را دارید که چای را دوباره گرم کنید و یا آن را تازه مصرف کنید. البته که گرم کردن دوباره چای دم شده، بو و خاصیت آن را از بین می برد. اگر چای شما بیشتر از چهار ساعت مانده است، احتمالاً گرم کردن دوباره آن باعث رشد باکتری ها می گردد و ضرر خواهد داشت.

این موضوع مخصوصاً در خصوص چای هندی که با شکر و شیر سرو می گردد، بیشتر صدق می نماید، زیرا خطر رشد باکتری را افزایش می دهد. چای میوه ای هم خاصیت خود را بعد از دوباره گرم کردن از دست می دهد. پس بهتر است که اندازه کمی چای درست کنید و بعد از یک بار دم کردن، کل آن را میل کنید.

عوارض؛ چرا نباید چای را دوباره گرم کرد؟

همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم، اگر چای در دمای اتاق بین 4 الی 8 ساعت به جای مانده باشد، نباید آن را دوباره گرم کنید، اما اگر چای به مدت 10 الی 15 دقیقه از دم کشیدنش از گذشته باشد، می توان دوباره آن را گرم کرد.

باکتری مسمومیت غذایی معمولاً در چای دم شده در معرض گرما بیشتر خودش را نشان می دهد. چایی که همراه با شیر باشد و یا ماده اضافه داخل آن وجود داشته باشد، بعد از گرم شدن شرایط بدتری را ایجاد می نماید و ممکن است به علت فراوری قارچ هم خطرناک باشد. البته این قارچ ها و باکتری ها با چشم غیر مسلح قابل تماشا نیستند، اما در چای دوباره گرم شده وجود دارد.

تاثیر روی مزه

جدا از این که چای بعد از گرم شدن دوباره، خواص خود را از دست می دهد، تاثیر منفی روی مزه آن خواهد گذاشت. پلی فنول های مسئول رنگ و طعم چای، در چنین حالتی دچار مشکل می شوند و در نتیجه طعم چای تلخ تر از حالت طبیعی می گردد.

چگونه چای را دوباره گرم کنیم؟

دوباره گرم کردن چای سرد شده، هرگز پیشنهاد نمی گردد، اما اگر مجبور به انجام این کار شدید، بهتر است که چای را داخل یک قوری تمیز بریزید، کمی آب به آن اضافه کنید و آن را روی کتری به مدت 3 الی 4 دقیقه قرار دهید تا دوباره حرارت بگیرد.

در چنین حالتی نباید توقع یک طعم تازه از چای مانده را داشته باشید. چای را نباید خیلی داغ مصرف کنید و باید در حالت ولرم زیر گاز را خاموش کنید. برای این که سلامت گوارش تان حفظ گردد، هرگز چایی که بیش از 4 ساعت در دمای اتاق به جای مانده است را دوباره گرم نکنید.

منبع: نمناک

منبع: فرادید

به "عوارض وحشتناک خوردن چای مانده!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عوارض وحشتناک خوردن چای مانده!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید