چقدر شکر برای مربا آلبالو کافی است ، میزان شکر براساس کیلو و پیمانه

به گزارش وبلاگ آپ، چقدر شکر برای مربا آلبالو کافی است؟ شکر جزو جدایی ناپذیر در است. البته گاهی اوقات به جای شکر، می توانید از شیرین کننده های دیگر مثل نبات، عسل، شیره انگور، شیره خرما یا حتی شکر قهوه ای به جای شکر سفید بهره ببرید. اما در کل متداول ترین نوع شکر برای تهیه مربا، همان شکر سفید است. مقدار شکر برای مربا آلبالو یا دیگر مرباها زمانی مهم می گردد که اگر به درستی تنظیم نگردد، موجب کپک زدن، شیرین شدن بیش از حد یا شیرین نشدن مربا به مقدار کافی می گردد. در این مقاله از در ما مقدار شکر برای مربا آلبالو بر اساس وزن و پیمانه و تبعات استفاده از مقدار نامناسب شکر در مربای آلبالو را به شما خواهیم گفت.

چقدر شکر برای مربا آلبالو کافی است ، میزان شکر براساس کیلو و پیمانه

میزان شکر برای مربا آلبالو به چه چیزهایی بستگی دارد؟

مهم ترین موضوع برای تنظیم میزان مناسب شکر برای مربا آلبالو بستگی مستقیمی به میزان شیرینی یا ترشی آلبالوهایی دارد که می خواهید با آنها مربای آلبالو () درست کنید. آلبالوها بسته به میزان رسیده یا کال بودنشان، میزان ترشی متفاوتی دارند.

بنابراین قبل از اینکه آلبالوها را مربا کنید، آنها را بچشید، اگر آلبالوها نارس هستند، باید حداکثر میزان شکر برای مربا آلبالو را در نظر بگیرید و اگر آلبالوها شیرین باشند، حداقل میزان یا حد میانه میزان شکر برای مربا آلبالو را در نظر بگیرید.

علاوه بر شیرینی و ترشی آلبالوها، موضوع دیگر، هسته دار یا بدون هسته بودن آلبالوها است. باید در نظر داشته باشید که اگر آلبالوها را با هسته وزن کنید، نسبت به وقتی که بدون هسته آنها را مقدار می گیرید، وزن بیشتری دارند.

گاهی اوقات در دستورهای آشپزی، اشاره ای به نسبت شکر به آلبالوی هسته دار یا نسبت شکر به آلبالوی بی هسته نمی شود. باید در نظر داشته باشید که هر 1 کیلوگرم آلبالو، بیش از 200 گرم هسته دارد. این میزان هسته را باید در میزان شکری که استفاده می کنید، لحاظ کنید.

برای خرید و انواع می توانید از فروشگاه های به روش های خرید یا اینترنتی اقدام کنید.

نسبت شکر و آلبالو در طرز تهیه مربا آلبالو بر اساس وزن

در حالت کلی جزو میوه های ترش است، بنابراین می توانید با خیال راحت موادی مثل آبلیمو یا جوهر لیمو را حذف کنید چون ترشی خود آلبالو، شیرینی بیش از حد مربای آلبالو را می گیرد و از شکرک زدن آن تا حدی جلوگیری می نماید. البته غلظت مناسب مربا می تواند به جلوگیری از شکرک زدن آن یاری کند.

آلبالوها اگر خیلی ترش باشند و رنگ آنها به صورتی بزند، باید میزان شکر را بیشتر در نظر بگیرید. بنابراین به ازای هر 1 کیلوگرم آلبالو ترش صورتی، به حدود 1 و نیم کیلوگرم شکر سفید احتیاج خواهید داشت.

اگر آلبالو کاملا زرشکی و رسیده باشند، کمتر ترش هستند، بنابراین به ازای هر 1 کیلوگرم آلبالو، به حدود 1 کیلوگرم شکر سفید احتیاج خواهید داشت.

میزان شکر برای مربا آلبالو، به صورت میانگین، بین 900 گرم تا 1 و نیم کیلوگرم در نظر گرفته می شود. حتی در بعضی دستورها دو برابر میزان آلبالو، شکر اضافه می شود. اما این برای مربای آلبالویی است که می خواهید خیلی شیرین باشد و آلبالوها هم هسته داشته باشند.

بیشتر بخوانید:

میزان شکر برای مربا آلبالو بر اساس پیمانه

برای مربای آلبالو چقدر شکر بریزیم؟ حتما می دانید که همواره ترازوی استاندارد با خطای کم در دسترس همه نیست، پس در این مواقع می توانید از پیمانه برای مقدار گیری میزان شکر برای مربای آلبالو یاری بگیرید.

اگر آلبالو خیلی ترش است و به طور کامل نرسیده، به ازای یک پیمانه آلبالو (هر پیمانه ای که می خواهید مثل لیوان، و …)، یک و نیم برابر همان میزان، شکر بهره ببرید. یعنی برای یک پیمانه آلبالو حدود یک و نیم پیمانه شکر در نظر بگیرید.

اگر آلبالوهایی که می خواهید مربا کنید، ترشی متعادل تری دارند و رسیده و زرشکی رنگ هستند، به ازای یک پیمانه آلبالو (هر پیمانه ای مثل لیوان، پیمانه استاندارد آشپزی و …)، همان میزان شکر یعنی یک پیمانه شکر بهره ببرید.

اگر شکر مربا کم باشد چه می شود؟

هر چند متعدد هستند اما، یکی از مهم ترین عوامل کپک زدن مربا،به مقدار نبودن میزان شکر آن برمی شود. اگر میزان شکر را کمتر از حد معمول و نرمال در نظر بگیرید، مربا کپک می زند.

البته نگهداری نادرست از مربا، استفاده از ظروف نامناسب و آلوده، خشک نبودن ظرف مربا، زدن قاشق خیس یا آلوده در مربا و … هم در کپک زدن مربا نقش مهمی دارد.

اگر شکر مربا زیاد باشد چه می شود؟

شکرک زدن مربا یکی از معضلاتی است که بسیاری افراد در مواجهه با مرباهای خانگی یا کارخانه ای با آن مواجهند. شکرک زدن مربا به معنی خراب شدن آن نیست ولی اگر مربایتان شکرک زد، یعنی میزان غلظت مربای آلبالو یا هر مربای دیگری که درست نموده اید، کافی نبوده است.

اگر مربا به حد کافی نجوشد و زیادی غلیظ شود، بعد از مدت کوتاهی شکرک می زند. بنابراین باید دوباره مربای آلبالو را در قابلمه بریزید. به آن کمی آب اضافه کنید و بجوشانید تا به مقدار کافی غلظت پیدا کند. نگران نباشید، بعد از چند بار درست کردن مربای آلبالو یا هر آلبالوی دیگر، به یک حد نسبی برای مقدار گیری میزان شکر یا مقدار مناسب جوشاندن مربا می رسید.

سوالات متداول درباره میزان مناسب شکر برای مربای آلبالو

برای یک کیلوگرم آلبالو، چقدر شکر بزنیم؟

میزان شکر برای مربا آلبالو در حد یک کیلوگرم آلبالو، اگر آلبالو ها ترش هستند 1200 تا 1500 گرم و اگر آلبالوها ترشی کمتری دارند، حدود 900 گرم تا 1 کیلوگرم باید باشد.

برای مربا آلبالو، آلبالوها را با هسته وزن کنیم یا بدون هسته؟

در وزن های کم، هسته دار بودن یا نبودن آلبالوها، تاثیر چندان زیادی در میزان شکر ندارد اما اگر حجم آلبالوها زیاد است، بهتر است وزن آلبالوهای بدون هسته را بگیرید و بعد میزان شکر را بر اساس آن، مشخص کنید.

اگر شکر مربای آلبالو کم بود چه کنیم؟

اگر مربای آلبالو به حد کافی شیرین نبود، می توانید دوباره مربا را در قابلمه بریزید، میزانی شکر به آن اضافه کنید و دوباره مربا را بجوشانید تا به غلظت مناسب برسد.

محصولات مرتبط

عسل چهل گیاه 390 گرمی آبشن

117,900 تومان 149,000 تومان 21% تخفیف

مربا هویج شیشه بلند 310 گرمی شانا

44,900 تومان 48,990 تومان 8% تخفیف

شکر 1 کیلویی نیک گوهر

33,700 تومان 33,900 تومان 1% تخفیف

شکر 1 کیلویی ورامین

45,900 تومان 49,500 تومان 7% تخفیف

منبع: افق کوروش

به "چقدر شکر برای مربا آلبالو کافی است ، میزان شکر براساس کیلو و پیمانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چقدر شکر برای مربا آلبالو کافی است ، میزان شکر براساس کیلو و پیمانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید